Database

Beveiligde website meetsysteem Benchmarking OK.
Ga naar het Julius Centrum

Jaarplanning

CONGRES Locatie: Radboudumc Nijmegen Gastheer: Radboudumc in Nijmegen
Kerngroep Locatie: Utrecht; Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Thema OK en Centrale Sterilisatie (financiën, organisatie, functiedifferentiatie, nieuwbouw). Aansluitend lunch van 12:00 tot 13:00 uur en kerngroepvergadering.
Studiemiddag Locatie: Utrecht; Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Thema: Patiëntveiligheid op de OK
Kerngroep Locatie: Utrecht; Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Reguliere kerngroepvergadering inclusief inhoudelijk thema
Kerngroep Locatie: Utrecht; Vergadercentrum La Place Reguliere vergadering van de kerngroep inclusief inhoudelijk thema
Studiemiddag Locatie: Utrecht; Vergadercentrum La Place Thema: Afgezegde Operaties
Stuurgroep Locatie: Conference call Reguliere vergadering per conference call
Studiemiddag Locatie: Utrecht; nnb Mooi voorbeeld uit het UMCG: "Faculty Hour". Een platform voor multidisciplinair organiseren, leren en verbeteren in de Peri-Operatieve Keten.
Kerngroep Locatie: Utrecht; Vergadercentrum La Place Reguliere vergadering van de kerngroep Benchmarking OK. Onderwerpen: Analyse formatieplannen en productiviteit OK-complexen; Scenario's 2016. Doelstelling: leren van elkaar en strategie volgend jaar bepalen. Doelgroep: OK-management. Aansluitend lunch.
Ronde Tafel Locatie: Utrecht, kantoor Kiwa Carity, Ptolemaeuslaan 900, 3528 BV Utrecht RondeTafeldiscussie over de Toekomst van de Ziekenhuiszorg en de vertaling hiervan naar de OK, in samenwerking met Kiwa Carity. Experts in het in kaart brengen van de toekomstige zorgvraag op basis van trendmatige en sociaal-demografische ontwikkelingen. Doelgroep: Stuurgroep- en Kerngroepleden Benchmarking OK. Ieder lid mag een invité meenemen. Doelstelling: Rondetafeldiscussie over toekomstige ontwikkelingen in de ziekenhuiszorg en de vertaling daarvan naar de OK. In samenwerking met: Kiwa Carity (voormalig Prismant). Inclusief lunch.